Fish love

Minggu, 22 Januari 2012

PRASOJO
ojo siro tido-tido mring sapodo-podo
urip iro bakale mundak rekoso
opo maneh ambeg siyo
bakale nemoni lelakonmu soro
prasojo ojo ngoyo wara
trapsila ngugemi tata krama
tanpa ngunggulake pribadine dewe
sing durung pesti penere
catur cinatur hyo diatur
kareben terus nora kalantur
nora demen ngrusak pager ayu
iku tumindak kang saru
duwe ati kang legeno
sanadyan ono sing gawe loro
sambang jagong layat iku mesti
nastiti ngasti-ati ojo lali

Tidak ada komentar: